Незавершене будівництво – лікарню в Гійче знову продано

Повідомляємо, що 29 жовтня 2018 року через систему Prozorro.Продажі був проданий об’єкт незавершеного будівництва – лікарня, який розташований за адресою: Львівська обл., Жовківський р-н, с. Гійче, вул. Молодіжна, 1А. Деталі аукціону за посиланням https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2018-09-27-000049-3.

Даний об’єкт раніше вже продавався у 2000-их роках. Проте тодішні інвестори не виконали зобов’язань (мали добудувати лікарню за 5 років) і об’єкт повернувся у державну власність! Після цього повторно продавався з 2016-ого року. Раніше ми писали оголошення про продаж (див. тут, тут і тут). Оскільки знайшовся лише один претендент, то вартість покупки вийшла мінімальною (12 621,49 грн.). Умовою продажу є завершити будівництво протягом 5-ти років. Поки що ми не знаємо планів інвестора щодо використання даної будівлі.

Зауважуємо, що лікарня будувалася за державні кошти, відповідно дохід від продажу надійшов у Державний бюджет. Наша громада нічого від цього не втратила. Навпаки, в перспективі в сільський бюджет надходитиме плата за землю та податок з нерухомості. Появляться нові робочі місця.

Саме головне, щоб власник хотів і добудував об’єкт!

 

Напишіть відгук